Easy life Root sticks 25 stuks
Easy life Root sticks 25 stuks
0 Reviews | Review toevoegen

Deze sticks van Easy Life zijn de optimale voeding voor aquariumplanten. De sticks zijn gemaakt van klei en zijn erg voedzaam door het hoge ijzergehalte.

Artikelnummer

4293865 

Levertijd

1 tot 4 werkdagen

€ 8,95 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Easy life Root sticks 25 stuks

De Easy-Life 25 Root Sticks zijn ideaal om planten direct bij de wortels extra te voeden. Het product bevat 25 stuks speciale klei-sticks die erg voedzaam zijn en een hoog ijzergehalte hebben. Door de speciale voorbehandeling van deze sticks, vallen ze niet meteen uiteen bij contact met water. De afgifte van de voedingsstoffen gaat zodoende zeer geleidelijk over een periode van een aantal weken. Het water wordt dan ook helemaal niet troebel, zodat algen hiervan niet kunnen profiteren. Het product is erg gemakkelijk in gebruik en veroorzaakt geen extra watervervuiling.

Gebruik de Root Sticks bij planten met een grote behoefte aan wortelvoeding zoals bijvoorbeeld bij Cryptocoryne, Echinodorus of Lotus. Als de bodemlaag erg ondiep is of de plantenwortels zijn klein, dan kunnen de sticks erg eenvoudig opgebroken worden in kleinere stukjes. De Root Sticks zijn daarom in alle voorkomende gevallen te gebruiken.

Inhoud:

25 stuks

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten