Edialux sorkil muisstop pasta 250 gram
Edialux sorkil muisstop pasta 250 gram
0 Reviews | Review toevoegen

Muisstop is samengesteld uit een mix van plantaardige olie, vulstoffen en polystyreen balletjes. Deze weringspasta verspert muizen de weg naar uw voorraden.

Artikelnummer

5430373 

Levertijd

1 tot 4 werkdagen

€ 13,99 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Edialux sorkil muisstop pasta 250 gram

Sorkil Muisstop kan worden gebruikt voor het afdichten van naden en kieren, sparingen en doorvoeringen, zettingsscheuren en aansluitingen tussen metselwerk en riolering.

Muisstop is een gebruiksvriendelijke, gemakkelijk te verwerken weringspasta voor zowel nieuwbouw als bestaande bouwwerken.

Gebruiksaanwijzing:
De ondergrond moet altijd droog en schoon zijn. Nadat de Muisstop patroon in een kitpistool geplaatst is kunnen alle ongewenste openingen dicht gekit worden. vlekken altijd onmiddellijk schoonmaken met een droge of in terpentine gedrenkte doek. Zorg voor een glad afgewerkt oppervlak door een nat plamuurmes te gebruiken. Niet toepassen bij warmtebronnen, zoals radiatorleidingen e.d. Nooit toepassen in de buurt van open vuur.

Inhoud:

250 gram

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten