eSHa 2000 20 ml
eSHa 2000 20 ml
0 Reviews | Review toevoegen

eSHa 2000 draagt bij aan de behandeling van verschillende visziektes. Denk hierbij aandoeningen gerelateerd aan schimmels, vinrot, bacteriën en parasieten.

Artikelnummer

4141349 

Levertijd

1 tot 4 werkdagen

€ 6,75 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

eSHa 2000 20 ml

Verschillende visziektes verspreiden zich snel in het water. Snel ontdekken met wat voor probleem u te maken heeft, kan het herstel van de vis bespoedigen. Als een vis zich niet goed voelt, kunt u dat meestal zien aan een van de volgende symptomen: veranderingen in de kleur van de huid, de vis houdt de vinnen dicht tegen het lichaam of de vis schommelt of maakt afwijkende zwembewegingen. eSHa 2000 draagt bij aan de behandeling van verschillende ziektes. Denk hierbij aandoeningen gerelateerd aan schimmels, vinrot, bacteriën en parasieten. Met eSHa 2000 kunt u uw vissen meteen behandelen. Dit middel is te gebruiken bij aquaria met tropische of koudwater vissen, niet voor zeewater vissen.

Indicaties

Schimmelziekte
Bacteriële slijmhuidinfectie
Wondheling
Parasitaire huid- en kieuwproblemen
Parasitaire infecties
Slijmhuidbescherming

Inhoud:

20 ml

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten