eSHa Gastropex 10 ml
eSHa Gastropex 10 ml
0 Reviews | Review toevoegen

Slakken kunnen uw zoetwateraquarium ontsieren, zeker als zij in grote aantallen aanwezig zijn.

Artikelnummer

4141373 

Levertijd

1 tot 4 werkdagen

€ 4,99 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

eSHa Gastropex 10 ml

Gastropex van Esha gaat ongewenste slakken in uw aquarium tegen. Daarnaast kan dit middel ingezet worden tegen infusoriën, watertroebling (bacteriën), poliepen en hydra`s.

Slakken kunnen voor overlast zorgen in uw aquarium. Ze eten aan de planten en kunnen ziektes overdragen op uw vissen. Daarnaast planten ze zich snel voort waardoor enkele slakken zich kunnen uitbreiden naar grotere aantallen. Als u last heeft van slakken in uw zoetwateraquarium kunt u eSHa Gastropex gebruiken. Dit middel werkt tegen alle soorten slakken. Naast slakken gaat dit Gastropex ook infusoriën, watertroebling (bacteriën), poliepen en hydra`s tegen.

U kunt eSHa Gastropex aan het water van uw aquarium toevoegen door het flesje ondersteboven te houden en in de doseerpipet te knijpen. In de tabel is uitgegaan van een standaarddosering voor een aquarium van 100 liter. Voor meer informatie kunt u de bijsluiter raadplegen.

Inhoud:

10 ml

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten