eSHa Protalon 707 20 ml
eSHa Protalon 707 20 ml
0 Reviews | Review toevoegen

Overmatige algengroei kan uw aquarium ontsieren. eSHa Protalon 707 gaat overmatige algengroei tegen en werkt bij verschillende soorten algen.

Artikelnummer

4141315 

Levertijd

1 tot 4 werkdagen

€ 8,99 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

eSHa Protalon 707 20 ml

Uw aquarium kan troebel worden als er een overmatig aantal algen in het water zit. De meeste algen zijn groen of roodbruin van kleur en vormen een slijmlaag in het aquarium. Protalon 707 van eSHa kan u helpen om het aantal algen in het zoetwateraquarium terug te brengen. Dit middel werkt onder andere tegen draad-, baard- en zweefalgen. Protalon bestaat uit twee componenten die samenwerken om de algen tegen te gaam.

Druppel de juiste dosering in het water door het flesje ondersteboven boven het aquarium te houden en in de doseerpipet te knijpen. Nadat u Propalon 707 aan het water heeft toegevoegd, kan het water licht troebel worden. Dit trekt na een aantal uur weer weg. Bij het doseren van dit product is het belangrijk om het volume van uw aquarium in acht te nemen. Voor meer informatie kunt u de bijsluiter raadplegen. De dosering in onderstaande tabel is gebaseerd op een aquarium van 100 liter.

Inhoud:

20 ml

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten