FarmFood HE Glutenvrij standaard 4 kg
FarmFood HE Glutenvrij standaard 4 kg
0 Reviews | Review toevoegen

De samenstelling van Farm Food HE “Glutenvrij” is in de basis gelijk aan Farm Food HE “Classic” en Farm Food HE “Schotse Zalmolie”.

Artikelnummer

0140415 

Levertijd

1 tot 4 werkdagen

€ 19,05 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

FarmFood HE Glutenvrij standaard 4 kg

De samenstelling van Farm Food HE “Glutenvrij” is in de basis gelijk aan Farm Food HE “Classic” en Farm Food HE “Schotse Zalmolie”. Het grote verschil tussen de hondenbrokken is echter dat de tarwe is vervangen door Sorghum en rijst (beide zijn gepoft, daardoor voorgekookt). Hoewel in de meeste gevallen glutenvrij wordt bereikt door tarwe volledig te vervangen door mais, is onze ervaring dat dan de maximale hoeveelheid mais in het voer ruim wordt overschreden. Daarom hebben wij gezocht naar een betere oplossing en hebben deze gevonden in (het veel duurdere) sorghum.

Sorghum geldt als een van de belangrijkste ingrediënten in de voeding van de prehistorische mens en, we mogen dus aannemen, ook in de voeding van de voorouders van onze honden. Sorghum is een zaad dat het beste te vergelijken is met rijst en bevat net als rijst en mais geen gluten die een allergie kunnen veroorzaken. Daardoor is deze variant Farm Food HE Glutenvrij en te gebruiken bij honden met een bewezen of vermeende glutenallergie. Daarnaast is bij uitgebreide testen gebleken dat Farm Food HE Glutenvrij ook zeer goed gegeven kan worden aan honden met zwakke en/of beschadigde darmen en die daardoor voortdurend matige tot slechte ontlasting hebben.

Samenstelling:

Ontsloten mais, hemoglobinepoeder, ontsloten sorghum (10%), ontsloten rijst, vleesmeel, rundvet, weipoeder, biergist, plantaardige vezels, koudgeperste zonnebloemolie, mineralen, lecithine, 1% Schotse Zalmolie, inuline, vitaminen en sporenelementen.

De samenstelling van Farm Food HE “Glutenvrij” is in de basis gelijk aan Farm Food HE “Classic” en Farm Food HE “Schotse Zalmolie”. Het grote verschil tussen de hondenbrokken is dat de tarwe is vervangen door Sorghum en rijst (beide zijn gepoft, daardoor voorgekookt).

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit 24,0%
Ruw vet 14,0%
Ruwe celstof 2,0%
Ruwe asmax. 6%
Vocht 8,0%
Calcium (Ca) 1,0%
Fosfor (P) 0,8%
Kalium (K) 0,6%
Natrium (Na) max. 0,2%
Magnesium (Mg) 1450 mg/kg

Nutritionele toevoegingsmiddelen per kg:

E672 Vitamine A (retinol)15.000 IE
E671 Vitamine D3 (25-hydroxycholecalciferol)1250 IE
Vitamine E100 mg
Vitamine K4 mg
Vitamine B1 (thiamine)13,75 mg
E101 Vitamine B-2 (riboflavine)13,20 mg
Niacine55 mg
Vitamine B6 (pyridoxine hydrochloride)9 mg
Vitamine B12 (cobalamine)0,12 mg
Vitamine C (ascorbinezuur)200 mg
Pantotheenzuur (vit. B5)57 mg
Biotine (vit. H)0,4 mg
Folinezuur (vit. B9)10 mg
Inositol300 mg
E5 Mangaan (mangaan(II)oxide/ -sulfaat)35 mg
E4 Koper (koper(II)sulfaat/ -chelaat)10 mg
E6 Zink (zinksulfaat/ -chelaat)150 mg
3b8.10 Selenium (organische vorm CNCM 1-3060)0,2 mg

Bewaaradvies

Farm Food is een natuurlijke voeding en bevat geen kunstmatige antioxidanten en conserveringsmiddelen. Ongeopend ten minste houdbaar tot: zie stempel. Houdbaarheid na opening: 3 maanden. Het is belangrijk dat Farm Food HE bewaard wordt op een koele en donkere plaats waar het na opening van de zak kan ‘ademen’. Bewaar Farm Food HE daarom nooit in een afgesloten plastic ton.

Inhoud:

4 kg

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten